Ondernemende orthopedagoog-generalist of gz-psycholoog gezocht

Wij zoeken een enthousiaste, ondernemende behandelaar die het leuk vindt in een kleinschalige praktijk te werken en mee te denken over de toekomst van de praktijk.  Het gaat om een functie waarbij je werkt met zeer uiteenlopende vragen bij de allerjongste doelgroep 0-6 jaar (IMH doelgroep). Het uitvoeren van diagnostiek kan indien gewenst tot de taken behoren.

Je speelt een belangrijke rol wanneer de ouder-kindrelatie onder druk staat, of als er sprake is van een verstoorde ouder-kindrelatie door bijvoorbeeld hechting- en/of traumaproblematiek, regulatieproblemen bij het kind, ontwikkelingsproblematiek of psychopathologie bij ouder en/of kind. Je hebt kennis over de ouder-kindrelatie en de vroege ontwikkelingspsychopathologie om te kunnen diagnosticeren. Daarnaast heb je kennis van trauma en hechting. Je bent bekend met het uitvoeren van waar mogelijk ‘evidence-based’ interventies, die de ouder-kindrelatie laat herstellen.

Wat vragen wij?

  • Je bent bij voorkeur een Orthopedagoog Generalist of GZ psycholoog
  • Affiniteit met en ervaring met jonge kinderen
  • In het bezit van een SKJ- of BIG-registratie
  • in het bezit van rijbewijs B en een auto
  • Bij voorkeur ervaring met EMDR
  • Mogelijkheid om gefaseerd te starten

Wat bieden wij?

Het gaat in beginsel om een aanstelling op ZZP basis. Wij bieden een veelzijdige functie aan waarin je veel zelfstandig kan werken en zelf je uren kunt bepalen/indelen. Je werkt samen met kinderartsen, huisartsen, consultatiebureaumedewerkers, sociaal wijkteam en collega therapeuten. De werkzaamheden vinden plaats in de gemeenten Tiel, West Betuwe, Neder-Betuwe, Culemborg, Buren en West Maas en Waal (rivierengebied). Je standplaats is Tiel.

Enthousiast?

Stuur jouw sollicitatiebrief met CV op voor 10 juni 2021 naar info@hetgezininbalans.nl t.a.v. Karlijn Arntz.

Vacature