Ben je zwanger en wil je fit je zwangerschap en bevalling beleven?

Doe dan mee met ‘Zwangeren in beweging’! Dit is een gevarieerd beweegprogramma, gecombineerd met inhoudelijke thema-avonden. Elke week doe je een stevige wandeling in de buitenlucht met work outs, onder professionele begeleiding, om spierkracht op te bouwen en je conditie te behouden of te verbeteren. Naast deze bewegingsactiviteiten krijg je voorlichting over voeding, ontspannings- en ademhalingstechnieken, het mentaal welzijn en hoe je optimaal een band kunt opbouwen met je kindje. Tevens zijn er zwemtrainingen en kun je meedoen aan een leuke kookworkshop. Je wordt begeleid door verschillende professionals.

Wanneer beginnen
Je kunt in principe al meedoen vanaf het moment dat je zwanger bent. Maar ook als je al langer zwanger bent, ben je van harte welkom. Partners zijn welkom bij sommige themabijeenkomsten.

5 redenen om mee te doen
1. Je voelt je fitter en bent sneller hersteld na de bevalling
2. Als je gedoseerd blijft trainen, kom je minder aan
3. Actieve moeders hebben meer energie en zitten beter in hun vel
4. Goede mentale en fysieke fitheid zorgt voor minder complicaties tijdens de zwangerschap en bevalling en voor een betere moeder-kindbinding
5. Door mee te doen krijg je een groter netwerk van aanstaande ouders

Kosten
De eerste proefles is gratis, daarna betaal je 35 euro per maand. Wil je alleen een losse inhoudelijke workshop volgen? Dat kan ook, je betaalt dan €20,-.

Waar en wanneer
Elke maandag om 19.30u, locatie Eerstelijns Centrum Tiel, Dodewaardlaan 5-07 in Tiel. Trek makkelijk zittende kleding en lekkere schoenen aan.

Aanmelden en meer informatie:
Sportcentrum Body Dynamics, tel. 0344-619777.

Samenwerkende partners:
– Verloskundig Centrum Tiel
– Sportcentrum Body Dynamics
– Gezin in balans
– Oefentherapie Cesar
– Diëtistenpraktijk Becks & Havers
– Verloskundige praktijk Tiel
– GGD

Zwangeren in beweging